Het is mogelijk om de naam die je gebruikt voor uploaden leeg te laten. In dat geval neemt het de naam over die je al aan het bestand hebt gegeven. Wanneer je wel een andere naam kiest, vergeet dan niet de originele extensie (bijv .jpg) toe te voegen.

Upload je in twee keer. Bijvoorbeeld een keer voor het recept (naam.doc) en de tweede keer de foto van dat recept, dan is het aan te bevelen dat je het dezelfde naam geeft, maar de extensie origineel houdt, die bij dat bestand hoort. Bijvoorbeeld: happylex.jpg en happylex.doc . Dat is uiteindelijk bij het verwerken door ons makkelijker. Klinkt dit moeilijk? Zie dan de onderstaande gele button 'Drie manieren van Uploaden' en bekijk de mogelijkheden en de stapsgewijze uitleg van het uploaden.

Bij grote bestanden (maximaal 40 MB) kan het uploaden enige minuten duren. Wacht alsjeblieft totdat je op deze pagina een bericht krijgt of het wel of niet gelukt is. Dit bericht krijg je sowieso.

Als jou Happy Drink geschikt is op de website te zetten dan zullen we proberen om dit zo snel mogelijk te doen. Wil je een berichtje wanneer je upload op deze site staat?  Vul het formulier in bij 'Contact' (oranje button) en verstuur die. Kijk op de disclaimer (onderaan op de homepage) voor de uploadvoorwaarden. Bedankt dat je jouw Happy Drinks met een ieder wilt delen. Kikkûh

 

Selecteer een bestand:


Naam om up te loaden: