HappyDrinks

Te gek wanneer je je eigen Happy Drinks op deze website wilt zetten. Er zijn drie methodes om dit te doen. Methode 2 & 3 zijn het snelst, maar met methode 1 kun je grotere bestanden uploaden (tot 40 MB). Met methode 2 maximaal 5 MB en met methode 3 alleen een link naar je foto, recept of filmpje. We leggen de drie manieren vanuploaden op deze pagina uit.

 

 

 

 

Methode 1
Methode 2

Stuur een E-mail met bijlage naar happydrinks@trimbos.nl . Dit is een vrij eenvoudige methode, maar de totale grootte aan bestanden kunnen niet groter zijn dan 5MB. Heb je grotere bestanden, dan is methode 1 of 3 de juiste keuze. In de bijlage kun je alleen bestanden sturen met de extensies: jpg, mov, gif, mov, doc, png, wmv of pages

Methode 3

Klik op de button 'contact' en vul het formulier in. Vul in het vak bij 'specifieke vragen' een link naar je foto, recept en/of filmpje (bijv: youtube. Vimeo, flickr of picassa, etc.). Wanneer het formulier geheel is ingevuld klik je op verzenden. Je krijgt dan een berichtje op het scherm dat je formulier verzonden is. Hierna zal het Happy Drinks Team zo spoedig mogelijk je link embedden op deze site.

Drie manieren van uploaden! Drie manieren van uploaden!
Socialize
Quick contact

Adres:

Happy Drinks

Trimbos-instituut

Postbus 725,

3500 AS Utrecht happydrinks@trimbos.nl

Quick Bio

Het is geen fris, het is geen alcohol, het is alcoholvrij met een kick. Een nieuwe categorie in het alcoholvrije aanbod: Happy Drinks!

Het is leuk, het is spannend, het is cool. Het zijn cocktails met een kick.